Produse vending

Ciocolata calda :
  •  Ciocolata instant ICS 1 KG  

ICS Olanda este specialistul nr. 1 in produse instant pentru distribuitoare automate de bauturi calde. Experienta acumulata in peste 30 de ani face ca produsee ICS sa fie in topul consumabilelor din industria vendingului. Ingrediente: sugar, wheypowder (milk), low fat cocoapowder (12.4 %), skimmed milkpowder, lactose (milk), salt, stabilizer E331, anti-caking agent E551, flavouring. Cafea :
  • Cafea instant ICS Olanda.


Acesta este un sortiment de cafea special conceput pentru a preintampina nevoile hotelurilor, restaurantelor si firmelor de catering. Simplu si usor de folosit, cu o aroma inconfundabila a calitatii, ICS este special pentru aparatele de vending.
Mod ambalare: punga 500 gr.


  •   CAFEA BOABE ICS ESPRESSO - 1 Kg 

Cafea Boabe ICS Espresso, arabica si robusta, excelenta pentru aparatele de cafea tip vending.
Mod ambalare: punga 1 Kg


Ceai :
    • Ceai fructe de padure - Venessa - Germania.   
Aceasta bautura cu aroma de fructe de padure, o aruma dulce-acrisoara, satisface cele mai rafinate gusturi. Poate fi servit in zilele friguroase de iarna sau de vara, cu cuburi de gheata care-ti vor racori ziua si-ti vor incanta simturile!


Lapte :
                 * ICS Lapte Bebida Blanca


ICS Olanda este specialistul nr. 1 in produse instant pentru distribuitoare automate de bauturi calde. Experienta acumulata in peste 30 de ani face ca produsele ICS sa fie in topul consumabilelor din industria vendingului.


Pahare :  
  • Pahare plastic antistatice negre/maro 166 cc, ideale pentru vending. ( mod ambalare: set 100 buc)* Pahare carton COVIM 180 ml pentru bauturile fierbinti. (mod ambalare: set 50 buc)
Palete (lingurite/agitatoare) : 
  • Palete automate plastic, 90mm (mod ambalare: set 100 buc)  • Palete individuale plastic albe (mod ambalare: set 1000 buc)

Pentru comenzi va rugam folositi pagina noastra de contact.