Produse vending

 Cafea :
  •   Cafea Boabe Proprie - CAFE DUO ESPRESSO - 1 KgCrema bogata asigurata de procentul de 80% Robusta si 20% Arabica, rezultand un produs perfect echilibrat, cu un gust de cele mai inalte standarde.

Este o cafea conceputa pentru toate tipurile de automate.

Cafea prajita in Romania.
Mod ambalare: punga 1 Kg

  • Cafea instant ICS Olanda. (Ness)


Acesta este un sortiment de cafea special conceput pentru a preintampina nevoile hotelurilor, restaurantelor si firmelor de catering. Simplu si usor de folosit, cu o aroma inconfundabila a calitatii, ICS este special pentru aparatele de vending.
Mod ambalare: punga 500 gr.Ciocolata calda :
  •  Ciocolata instant ICS 1 KG  

ICS Olanda este specialistul nr. 1 in produse instant pentru distribuitoare automate de bauturi calde. Experienta acumulata in peste 30 de ani face ca produsee ICS sa fie in topul consumabilelor din industria vendingului. Ingrediente: sugar, wheypowder (milk), low fat cocoapowder (12.4 %), skimmed milkpowder, lactose (milk), salt, stabilizer E331, anti-caking agent E551, flavouring.

Ceai :
    • Ceai zmeura - SATRO - Germania.   

Aceasta bautura cu aroma de zmeura, o aruma dulce-acrisoara, satisface cele mai rafinate gusturi. Poate fi servit in zilele friguroase de iarna sau de vara, cu cuburi de gheata care-ti vor racori ziua si-ti vor incanta simturile!
Mod ambalare: punga 1 kg.


Lapte :
                 * ICS Lapte Bebida Blanca


ICS Olanda este specialistul nr. 1 in produse instant pentru distribuitoare automate de bauturi calde. Experienta acumulata in peste 30 de ani face ca produsele ICS sa fie in topul consumabilelor din industria vendingului.


Pahare :  

* Pahare carton CAFEDUO 180 ml pentru bauturile fierbinti. (mod ambalare: set 50 buc)
Palete (lingurite/agitatoare) : 
  • Palete automate plastic, 90mm (mod ambalare: set 100 buc)  • Palete individuale plastic albe (mod ambalare: set 1000 buc)

Pentru comenzi va rugam folositi pagina noastra de contact.